Wat wij doen is taxeren!

Wanneer u een  woning taxatie of taxatie van een bedrijfspand nodig heeft in Enschede en omliggende gemeenten zoals Haaksbergen, Hengelo, Losser of Oldenzaal die erkend wordt door alle banken en andere geldverstrekkers helpen wij u graag.

BloemVastgoed, gerund door Sander Bloem, is een jong en dynamisch taxatiekantoor. Als klein bedrijf, bieden wij u een persoonlijke aanpak.
Aangezien vrijwel geen enkele taxatie standaard is, is maatwerk zoals het onze essentieel. Flexibiliteit en aandacht voor u als klant zijn kenmerken voor de werkwijze van BloemVastgoed. Daarnaast staan de ruime ervaring van Sander Bloem, zijn specifieke deskundigheid en zijn onafhankelijkheid garant voor objectiviteit en kwaliteit.

BloemVastgoed is als NVM kantoor aangesloten bij NWWI.

Taxaties WoningTaxaties Bedrijfsmatig

Responsive

Unlimited

Customizable

Support

Een woning of bedrijfobject laten taxeren.

Wilt u een woning of bedrijfspand kopen, dan wilt u aan de hand van een taxatierapport juist weten wat u er maximaal voor wilt betalen. Daarnaast hebben hypotheekverstrekkers een taxatierapport voor een te verstrekken lening.

Taxatie woning

Er zijn verschillende aanleidingen waarvoor het van belang is om de juiste waarde van een woning te bepalen. Bijvoorbeeld op het moment dat u uw woning wilt gaan verkopen of juist op het punt staat om een woning aan te kopen, maar ook als u tussentijds uw hypotheek wilt aanpassen. Een gevalideerde taxatie eventueel met of zonder NHG is in dat geval wat u nodig heeft en dat is wat wij doen… taxeren. Wij zijn in staat uw woningtaxatie betaalbaar en snel uit te voeren.

Taxatie bedrijfsmatig

Een correcte taxatie kan het verschil maken! De taxatie van een bedrijfspand geeft u inzicht in de objectieve waarde. Bij de financiering, aankoop of verkoop van bedrijfsmatig vastgoed zijn dit onder andere momenten waarop een taxatie noodzakelijk is. Een onafhankelijk en beëdigd taxateur van BloemVastgoed kan u daarin bijstaan.

Fully Responsive

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Unlimited Options

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Powerful Sliders

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.