BloemVastgoed

Uw taxateur

Sander Bloem Taxateur RT

BloemVastgoed = helder en no-nonsense!

Het kantoor, gerund door Sander Bloem, is een jong en dynamisch kantoor. Als klein bedrijf kan het u een persoonlijke aanpak bieden. Flexibiliteit en aandacht voor u als klant zijn kenmerkend voor de werkwijze van BloemVastgoed, en dat alweer bijna 10 jaar.

De wereld verandert en de vastgoedwereld verandert mee. Wij combineren vastgoedkennis met een brede, open blik. Flexibiliteit en aandacht voor u als klant zijn kenmerkend voor de werkwijze van BloemVastgoed.

Voor meer informatie of een nadere kennismaking komen wij graag met u in contact. Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug wanneer het u uitkomt. Uiteraard mag u ons ook bellen.

Passie

Mijn passie voor ‘stenen’ en waarderen van vastgoed heb ik al van jongs af aan. Mijn vader komt uit de aannemerij waardoor ik als kind al vroeg in aanraking kwam met de bouw en vastgoed. Daarbij is een werkdag  bij het vak als taxateur iedere keer anders. Elke dag een ander object met een uniek verhaal plus een persoon achter het vastgoed maken het werk zeer dynamisch.

Aandacht

Zoals gezegd is elk object anders en elk verhaal daarachter anders. De beleving van de waarde van een object is verschillend tussen bijvoorbeeld huiseigenaar en belegger. Ik heb aandacht voor dit gegeven en aandacht voor de persoon achter het object . Het is daarna aan mij om naast het verhaal en de beleving, met de beschikbare feiten op objectieve wijze de waarde te bepalen. Ik zal altijd de uiteindelijk waarde moeten kunnen verantwoorden en ga graag met opdrachtgever het gesprek aan om mijn werkwijze toe te lichten.

Wat je geeft krijg je terug

“Wat je geeft, krijg je terug” dat is mijn motto. De contactmomenten rondom een taxatie zijn relatief beperkt maar intensief. Ik realiseer me terdege dat het resultaat van mijn werk voor groot belang is voor de opdrachtgever. Daarom communiceer ik op een open manier en kan ik snel schakelen tussen verschillende personen. Juist de interactie en het ‘tunen’ per opdrachtgever, maken dat ik veel plezier heb in mijn werk. Wanneer ik plezier heb in mijn werk, dan merkt de klant dat ook! Mijn passie voor en kennis over het vastgoed, de persoonlijke aandacht voor de klant en plezier in mijn werk maken dat ik veel tevreden opdrachtgevers heb.

93728
m2 getaxeerd
46200
m2 werkgebied
862
Vragen beantwoord
31
Pennen versleten