De makelaar die weet waar u zich thuis voelt… Ook bij u in de buurt!
Het kopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Of u nu voor het eerst een woning koopt, of al eerder een huis kocht: deskundig advies is onontbeerlijk.  De VBO Makelaar levert advies op maat. Begeleiding van A tot Z; van bezichtiging tot koop en de overdracht: de VBO Makelaar denkt met u mee. De makelaar denkt mee met uw woonwensen, uw omstandigheden en uw portemonnee.

Een nieuw huis kopen is altijd een spannende aangelegenheid. De VBO Makelaar neemt u hierbij zo veel mogelijk zorgen uit handen. Of het nu gaat om het vinden van een geschikte woning, de onderhandelingen met de verkoper of de financiering van uw droomhuis: de VBO Makelaar staat u met raad en daad bij. De markt verandert voortdurend, evenals de regelgeving op het gebied van onroerend goed. De VBO Makelaar schoolt zich voortdurend bij en is daarom altijd op de hoogte van de nieuwe eisen en regels.

De VBO Makelaar ook bij u in de buurt
VBO is een landelijke makelaarsorganisatie met ongeveer 1000 leden. Uit onderzoek van de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis is gebleken dat de VBO Makelaar de beste dienstverlening biedt voor de redelijkste prijs. Flexibiliteit, vakbekwaamheid, inzet en betrouwbaarheid zijn de kenmerken van de VBO Makelaar.
De VBO mag zich erop beroepen de snelst groeiende branche organisatie voor makelaars in Nederland te zijn. Ook in Oldenzaal en Hengelo is de VBO Makelaar goed vertegenwoordigd. Inmiddels zijn een groot aantal makelaarskantoren bij VBO aangesloten, waarbij de spreiding van de kantoren zodanig is, dat er altijd ook wel een makelaar bij u in de buurt gevestigd is.