NVM

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste brancheorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. De NVM is gevestigd in Nieuwegein en bestaat sinds 1898.

Deskundig, onafhankelijk, transparant en integer

NVM Wonen is onderdeel van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Met circa 3.700 leden zijn we marktleider op de Nederlandse woningmarkt. Het werkgebied van onze leden bestrijkt het hele land en kent vele specialismen, zoals nieuwbouw, aankoop, verhuur, monumenten en recreatiewoningen. Dit zegt veel over de reikwijdte van onze ondersteuning en sluit aan bij onze ambitie om dé brancheorganisatie te zijn én te blijven voor makelaars en taxateurs die actief zijn op de woningmarkt. In dit boekje lees je over de meerwaarde van het lidmaatschap en de ambitie van onze organisatie.Integriteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dit komt terug in de kernwaarden waar we voor staan: deskundig, onafhankelijk, transparant en integer. Deze kernwaarden zijn rechtstreeks terug te vinden in de NVM Erecode.

Op basis van deze code leggen alle makelaars en taxateurs bij het aangaan van hun lidmaatschap de eed of gelofte af.

In de woningmarkt is een goed functionerend netwerk en een up-to-date database essentieel. Daarom zetten we ons intensief in om onze database toegankelijk en actueel te houden. En onderhouden we een groot netwerk van stakeholders. Daarmee zorgen we ervoor dat onze leden kunnen excelleren binnen hun vakgebied. Verder houden we onze focus de komende jaren op juridische ondersteuning, kwaliteitsborging, kwaliteitsgroei, (ICT) innovatie, intelligente data, opleiding en het versterken van de binding tussen en betrokkenheid van onze leden.Het merk NVM heeft een grote uitstraling in de markt. Ieder lid mag het NVM-logo gebruiken. Dankzij onze ondersteuning bieden we makelaars en taxateurs kansen om optimaal te kunnen ondernemen op de Nederlandse woningmarkt. NVM Wonen