Taxaties

Woning

Een taxatie bij BloemVastgoed betekent een taxatie door een gecertificeerde taxateur, ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, VastgoedCert en VBO. Hiermee voldoen wij aan de hoge kwaliteitseisen die gelden voor de branche en bent u verzekerd van een taxateur met de meeste actuele kennis en scholing.

En dat is belangrijk, want taxeren is een mooi vak maar ook een vak apart. De taxateur doet een gedegen onderzoek naar de waarde van de woning en stelt deze op onafhankelijk wijze vast. Een aantal factoren die hierbij een rol spelen, zijn o.a. de locatie, het type woning, de staat van onderhoud, de grootte van de woning en de omgeving.

Een taxatie van een woning kan nodig zijn in verschillende situaties waarbij tegenstrijdige belangen spelen: de aankoop van een woning, het aanpassen van de hypotheek, waardevaststelling voor verbouwing, minnelijke taxatie voor de belastingdienst, het bepalen van de waarde in verband met echtscheiding, waarde ten tijde van het overlijden van de (mede)eigenaar ten behoeve van de nabestaanden enz. In iedere situatie biedt de taxateur een onafhankelijk oordeel.

De taxatierapporten die wij opmaken worden dan ook erkend door alle belangrijke hypotheekverstrekkers en wanneer nodig gevalideerd bij NWWI, TVI of Taxateursunie.

Wanneer u overige vragen heeft of een taxatie wil laten uitvoeren neemt u dan gerust contact op, wij helpen u graag verder of lichten u de mogelijkheden toe. Zoals gezegd, zijn wij sterk in maatwerk, dus gaan graag het gesprek met u aan. Een taxatie kan bijvoorbeeld, waar mogelijk, ook ’s avonds en in het weekeinde door ons uitgevoerd. Wij zijn telefonisch, per email of via het contact formulier goed bereikbaar en zullen altijd op zeer korte termijn reageren.

NWWI  TVI of Taxateursunie
BloemVastgoed is aangesloten bij meerdere validatie instituten, deze validatie instituten zijn opgericht om financiers en consumenten zekerheid te bieden over de waarde van woningen. Hun keurmerk staat voor deskundigheid, transparantie en kwaliteit.

Wij zijn u graag van dienst voor het opstellen van het juiste rapport.